DESPRE NOI

De ce?

Sa transformam organizatiile in centre active de invatare ai caror angajati sa poata face fata cu succes provocarilor unei lumi in continua transformare.

Cum?

Pornim de la realitatea pe care o observam in organizatie si cream programe personalizate de training. Discutam situatii reale din business si producem transformare in oamenii din sala. Participantii la cursul de managing people vor lucra pe situatii traite in munca de zi cu zi legate de organizare, coordonare, motivare, delegare, control.

Ce?

Leadership; People Management; Collaboration; Performance Management; Emotional Intelligence; Conflict management; Communication Skills

Noi credem ca oamenii sunt esenta succesului in orice business.

Imagineaza-ti o lume perfecta, in care oamenii vin in fiecare zi la serviciu motivati, isi indeplinesc toate obiectivele stabilite pentru ziua respectiva, lucreaza in armonie cu ceilalti si au rezultate exceptionale pentru ca isi folosesc potentialul la maxim. Ei bine, in lumea reala in care traim noi, acest lucru nu este posibil. In fiecare zi apar noi provocari, oamenii sunt demotivati, isi parasesc job-ul, apar conflicte si toate astea erodeaza capacitatea echipelor de a obtine performanta.

Promisiunea noastra

Prin evenimentele corporate pe care le organizam cream experiente memorabile care cresc capitalul de imagine dar si implicarea clientilor si angajatilor companiei tale in procesul de business.

Vei vedea schimbari tangibile care influenteaza cresterea rezultatelor financiare, cresterea angajamentului, excelenta serviciilor si dezvoltarea unei culturi organizationale puternice, pe termen lung.

Pentru mai multe detalii referitoare la programele noastre click aici.